Oldalak

2011. április 9., szombat

Nem öt év. KÖTÉL!

...avagy cigánykérdés Magyarországon.

Először is dobbantanék néhányat, hogy mindenki tisztában legyen a jelen helyzettel, szóval kattints egyszer, meg még egyszer, aztán ide is és  ha már úgyis, akkor mazsolázz. Hozzáfűzném, hogy a terminológiától nem határolódom el, azonban a kuructól igen, illetve a hitelességről nem tudok nyilatkozni, mindenki döntse el, melyik lehet releváns, melyik nem!
Most persze előre elhatárolódom magamtól és a sipákolás elkerülése érdekében kijelentem, hogy terminológiámban a "cigány" szó kulturális megkülönböztetés. Tehát kérem oláhssan, aki rasszistázik, az vagy ne jelentkezzen a gondolat rendőrséghez, vagy gondolkozzon el saját anti-rasszista elképzelésein, mivel ő maga gondol bőrszínre, ergo kedves olvasó, magácska izombú rasszista.

Szépséges napokat kívánok, kedves mindenki!

A romák helyzete kis hazánkban szörnyű. Ezt a helyzetet politikusaink, cigány vezetők, illetve az általuk "képviseltek" és igen csekély szerepben bár, de hazánk magukat magyarnak valló honpolgárai is teremtették laza együttműködés keretében:

Saját szerepünket mind tudjuk: tehetetlen áldozat. Önvédelmi jogainkat súlyosan megnyirbálták politikusaink, akik egyébként jelentős részt kapnak bérünkből, így adja magát az a félmegoldás, hogy igyekszünk elkerülni a konfrontációt kultúrájukból adódóan erőszakosabb "vendégeinkkel". Lényegében megharapott bennünket egy patkány és most tartunk a tengerimalacoktól is. Ez persze mint mondtam, félmegoldás, hiszen láthatjuk, mik történnek, ha nem teszünk semmit.
A cigánybűnözők tevékenysége nyomán szerzett tapasztalataink még visszább szorítják a romák munkaügyi helyzetét, hiszen ki a faszom adna munkát egy olyannak, aki se szó, se beszéd, lelép... olykor pénzzel, szerszámokkal, egyéb értéktárgyakkal együtt, ami azért nem 2 forint veszteséget jelent annak, akitől ellopja a szemétláda. Az emberek pedig ugyebár megosztják egymással tapasztalataikat, így a félelem a tengerimalactól terjed, a romákatkat pedig elhajtják (egyébként teljesen érthető módon).
A cigány vezetőknek ez ellen kéne tenni, de miért tennének? Neki nem kell csinálnia semmit, nem kevés pénzt kap érte és még lophat is. Hülye is, de az már más kérdés. Lessünk csak bele a cigány vezetők tevékenykedéseibe:







Vajdáik:











A példa előttük van, lássuk, mi az eredmény:
Klikk!







...és még sok más esetet ismerünk, amikor brutális gyilkosság, vagy rablás történt de még a kisebb bűncselekményeik sem erőszakmentesek. Miért van ez? Azért, mert megtehetik. Magunkat nem védhetjük meg, a rendőrök inkább minket baszogatnak, mint őket, a média kussol és senkit nem engednek beszélni erről a problémáról, mert ugyebár a "cigánybűnözés" kifejezést diszkriminatívnak tartják. Egyébként az, csak elfelejtik megemlíteni, hogy nem faji (erre is be lehet szólni, hiszen embernél nem létezik faj... DE) diszkrimináció, hanem egy kriminalisztikai kifejezés arra a bűnözési formára, amelyben tisztességben nem nevelt honfitársaink keményen felülreprezentáltak. Egyébiránt cigánybűnöző lehet akárki, aki lefedi a fogalmat.

A politikusaink szerepe a legvaskosabb a dologban, hiszen ők szakítják ezen a legnagyobbakat. A cigány állampolgár. Hogy mire fel, azt fene se tudja, hiszen a közösségért nem tesz, tanulatlan és súlyosan antiszociális. Viszont a szavazati jog nagyon jó játék, ami egy politikai pártnak nagyon jól jön. Ha netán valaki olyan rohadék náczi patkány, hogy meg meri védeni magát, esetleg egy uzsorás lerendezi az adósait, máris lehet rasszizmust és ordas náczi eszmék menetelését kiáltani, pumpálják a pénzt a felzárkóztatási programba, (itt jegyezném meg, hogy a felzárkóztatás már 20 éve semmilyen eredményt nem tudott felmutatni és SOHA nem fog működni, ellenben a fehér-cigány fogalma már ismert) szociális és ilyen-olyan plusz segélyek, amit egyébként állítólag bárki felvehet, én magam nem tudom, de tessék próbálkozni és megírni a tapasztalatokat!


Megoldás???

Na igen... ez egy elég kemény kérdés, már csak azért is, mert nem véletlenül ilyen sorrendben írtam a dolgokat. Véleményem szerint felülről kell kezdeni a probléma megoldását. Már megint példálózzunk a vad nyugattal: lazább önvédelmi törvény, precedens jog bevezetése (elég lenne csak az erőszakos bűncselekmények esetében), amely mellé az esküdtszék is jól jön, hiszen ne egy ember döntsön egy másik sorsáról.
A büntetés következetessége: a bűnöst büntessék meg (kis hazánkban súlyos ügyekben is osztanak felfüggesztettet), akit elzártak, ne csak legyen, hanem közmunka, olcsó ellátás,  bizonyos esetekben egy kötelező, de megválasztható TEVÉKENY hobbi a raboknak, hiszen örömét lelheti valamiben, amiben az ő kezének munkája van, ami azért mindenkire nagy hatással van, emellett fakultatív önképzési lehetőségek (szakmai könyvtár). Nincs rá pénz? Tessék szépen elvonni a felzárkóztatási programból!

Célzottan a cigánybűnözésre a kemény büntetés az igazi megoldás. Le kell törni a büszkeségüket kegyetlenül. Durván hangzik, de forgalmas helyekre kalodákat kell állítani és ott napi néhány órácskát alsóneműben el lehet tölteni, illetve közölni a kedves járókelőkkel a bűnét, illetve azt, hogy az illetővel mit lehet csinálni. Igenis nyilvánosan meg kell őket alázni, mert csak így lehet őket eltántorítani a visszaeséstől. Persze van rá sansz, hogy ez csak tovább tüzeli őket, de az eddigi büntik még ennyi reménnyel sem kecsegtettek, illetve még mindig ott van, hogy lehet szigorítani.
Halálbüntetés! Igen, szükséges. Az életfogytos, akinek esélye sincs kikerülni, nem fog tanulni, nem fog együttműködni és a többi rabot is veszélyezteti, mind a testi épségüket, mind a rehabilitációjuk sikerét. Teista nép lévén jöjjön egy vallásos érv: a lelke csak tovább szennyeződik rabsága alatt, fejlődésen nem megy át, így még jót is teszünk vele, ha megöljük.
Túl kegyetlen? Nem... többen megerőszakolni egy kislányt, megfolytani és a szülők kertjébe dobni a holttestét, az a túl kegyetlen. Mindezek után megtámadni egy még fiatalabb lányt az utcán, majd "gyerekcsínynek" nevezni a kegyetlen.

Csak egy kis mondatocskát fűznék ide: majdnem tisztelt rendőreinket nem kellene vegzálni, ha elkapnak egy-egy rablót, mert tetszik tudni, nekik ez a dolguk, ők nem rasszisták.

A vajda rendszer működhet. A cigány hallgat a cigányra, a rangosabbtól pedig rendesen fosik. Ennek segítségével egy részük mindenféle büntetés nélkül "megnevelhető".
Csak példaképpen felhozhatom Lakatos Attilát, illetve Rostás Árpádot, akik azt mondják, hogy a cigánybűnözés egy létező jelenség és tenni kell ellene.
Interjú Lakatos Attilával



Apró infó Rostás Árpádról.


Árpi nem a legjobb szónok, de azért ha az ember figyel, mond valamit. : )

Közvetlenül a cigányokkal igazából nincs mit kezdeni. Jelenlegi tevékenységüket a lakosság tetemes része megszívja, ha egy "roma" kiáll egy "gádzsóért", elég nagy sansza van arra, hogy magát is veszélybe sodorja, pedig milyen jó is lenne, ha ez menne.
Kedves honfitársaimnak pedig bizony radikalizálódni kell. Mármint visszaütni, amikor csak lehet... persze ha az emberre öten támadnak késekkel...

Végezetül linkelek egy folytatásos videót a börtönéletről íme.

Kedves olvasó!

Tessék elgondolkodni, mérlegelni és érdemben kommentálni! Nem kell velem egyetérteni, de akkor tudd is megvédeni az álláspontodat!

Most pedig utadra engedlek egy kis zenével és kívánok neked további szép napot és kellemes életet!



Rohadt sokat kerestem ezt a dalt, szóval örüljél! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése